En del af Øresund Tennis​

Nivå-Kokkedal Tennisklub​

​​VELKOMMEN TIL 2017

Så er vi alle klar til et nyt år med tennis, turneringer og samvær. Og vores hjemmeside er nu opdateret, så du kan følge med i klubbens aktiviteter.

Der blev afholdt generalforsamling den 5. marts 2017, hvor der bl.a. blev valgt ny bestyrelse. Vi takker for indsatsen fra de aftrædende bestyrelsesmedlemmer og kasserer. De har lagt et stort arbejde og fritid i Nivå-Kokkedal Tennisklub.

Generalforsamling og ny bestyrelse.

Den nye bestyrelse består herefter af følgende personer;

Jørk Hoffmann, Formand

Erik Holmskov, genvalgt

Jacob Raundahl, genvalgt

Søren Pind

Flemming Stener Eriksen

Richard Britze

Suzanne Svømmekjær

​Som suppleanter fortsætter Thomas Skovengaard og Olga Nikroozi.

​I kan møde dem på hjemmesiden og se kontaktoplysninger og ansvarsområde.

​​Det fremlagte budget for 2017 og resultatet for 2016 blev godkendt, ligesom formandens beretning blev taget til efterretning. Vi ser frem til en god fremtid med adskillige aktiviteter og godt tennisspil. Vores budget giver mulighed for gode arrangementer. Og den udvidede bestyrelse har lovet at lægge kræfter i at opfylde vores vedtægters formålsparagraf om skaffe mange nye medlemmer og at efterstræbe stor tilfredshed hos vores mange medlemmer.

De frivillige medlemmer, som har bidraget med diverse aktiviteter, håber vi på også i det nye år at ville medvirke med deres indsats og charme, således at vi kan gennemføre nye aktiviteter på en effektiv måde.

Vores medlemmer vil inden for de nærmeste dage modtage en række nyhedsbreve. De indeholder beskrivelser af, hvad der sker i klubben. Vigtigst af alt er naturligvis åbningen, som nu er berammet til den sidste søndag i april, dvs. den 30. april 2017. Vores hvervekampagne, som også er vigtig, er fastsat til den 7. maj. 2017. I får nærmere informationer, når vi nærmer os disse terminer, men sæt et kryds i kalnederen allerede nu.

Med venlig hilsen

Jørk Hoffmann