En del af Øresund Tennis​

Makkerbørs​

Find en makker at spille med

​​Hvert år skal vi lige have opdateret vores makkerbørs;

​Når sæsonen starter, er vores makkerbørs tom, hvilket vil sige, at du skal oprette dig igen, hvis du fortsat vil være registreret. Der er jo kommet oplysninger om mail adresse på oversigten, hvilket skulle gøre det nemmere at komme i kontakt med hinanden.

Udfyld nedenstående formular eller KLIK dig ind på listen, hvis du søger en makker at spille med, eller ønsker at spille med nogle andre en dem du plejer at spille med.

​​

Når du har indtastet dine informationer, vil du kort tid efter være med på makkerbørsen, og andre vil derefter få mulighed for at se dine ønsker.

​​

Spillerne har selv ansvaret for at kontakte hinanden og lave aftaler.​

​​

Se tilmeldte. Klik her​

En anden god måde at finde en makker at spille med er ved at møde hver onsdag kl 18 hvor vi sæsonen igennem har onsdags drop in. Her er der mulighed for at møde andre med samme styrke tennismæssigt. 

Har du fundet en gruppe spillere som kan have gode kampe / træninger sammen kan I med fordel oprette en SMS tennisgruppe så I på få minutter ka have en tennisaftale måske allerede samme dag. kontakt gerne Søren web@nktennis.dk  tlf 60512251 hvis I  har  brug for hjælp til at etablere en gruppe.

 
 
 
 
Spilleniveau
 
Spilleønsker
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​BLIV MEDLEM

​Læs mere om hvordan du melder dig ind i klubben. klik her