En del af Øresund Tennis​

​Om bookingsystemet

HALBOOKINGSYSTEMET BRUGES AF MEDLEMMERNE TIL BANEBOOKING OG TILMELDING TIL TRÆNING OG ANDRE AKTIVITETER.​

BrugerID: Dit medlemsnummer  6 cifre

​Adgangskode: Dit eget valg, som kan ændres løbende

​​

Medlemsnr. fremgår af den årlige giroopkrævning (eller PBS meddelelse). Adgangskode er selvvalgt - men skal bestå af mindst 6 tegn og indeholde både bogstaver og tal.

​​

Hvis du ikke kan huske brugernavn/adgangskode er der mulighed for at indtaste emailadresse og så sendes en mail hvor adgangskoden er nulstillet og du kan oprette ny adgangskode. 

BANEBOOKING

​Efter man er logget på, kan man foretage banebooking. Systemet spærrer dog, hvis medlemskabet ikke er betalt for det aktuelle år.

​​

Booking af baner sker på banebooking-siden ved at gå til menupunktet "baneoversigt". Herfra kan man foretage den ønskede reservation. Bemærk, at de forskellige medlemsskaber kan have visse begrænsninger, f.eks. kan dagsmedlemmer kun spille til kl. 15 på hverdage.

​Booking af baner hos Fredensborg Tennisklub og Humlebæk Tennisklub

Nivå-Kokkedal Tennisklub har indgået et samarbejde under navnet Øresund Tennis med Humlebæk Tennisklub og Fredensborg Tennisklub, som blandt andet indebærer mulighed for at booke baner på hinandens anlæg, dog med følgende begrænsninger:


  • ​Du kan kun booke en dag frem
  • Du kan kun booke sammen med spillere fra egen klub.


Booking af de to andre klubbers baner sker ligeledes via Halbooking, ved at klikke på klubnavnet øverst på siden, efter at du er logget ind.​​
​​

​TILMELDING TIL TRÆNING OG ANDRE AKTIVITETER

​Efter man er logget på, kan man også tilmelde sig træning og andre aktiviteter. Også her vil systemet dog spærre, hvis det aktuelle medlemskab ikke er betalt.

​​​Tilmelding til træning og andre aktiviteter sker ved at gå til menupunktet "Køb af træning, Camps, m.m". På siden findes en oversigt over aktuelle træningshold og andre aktiviteter, man kan tilmelde sig.

FREMGANGSMÅDE VED BANEBOOKING

'​Tast dit 6 cifrede medlemsnummer og din adgangskode​​

Gå til baneoversigt og find en ledig time.

Skriv navn på medspiller -eller søg navnet.

Tryk enter og accepter derefter betingelserne og godkend reservationen.

Hvis du ønsker at spille med en gæst (ikke medlem) skal du i stedet trykke på feltet "GÆSTETIME" ( tilhøjre for feltet" søg medlem") . Du accepterer betingelserne og trykker på feltet "LÆG I INDKØBSKURV" og du skal betale med Dankort før reservationen er gældende.

Fremgangsmåden er den samme udendørs i NKT som ved banereservation indendørs i Øresund Tennis.

​BLIV MEDLEM

​Læs mere om hvordan du melder dig ind i klubben. klik her