En del af Øresund Tennis​

Ny træner ansat

NY TRÆNER

Øresund Tennis har ansat en ny fuldtidstræner, som også vil være i Nivå-Kokkedal til seniortræning torsdag aften. Lars Laybourn er 56 år og en yderst kompetent og erfaren herre med erfaring fra en række større klubber; i lokalområdet måske bedst kendt som cheftræner i Helsingør indtil 2018. Han kommer til ØT fra fra en stilling som sportschef i Hillerød Tennis og Padelklub og har valgt Øresund bl.a. på grund af det visionære samarbejde mellem vores to klubber, samt at der gode perspektiver for udvikling med helårs-baner og padelbaner i begge klubber.

Man kan møde Lars Laybourn på standerhejsningen, hvor han kommer på besøg sammen med Lars Gulmann.

SENIORTRÆNING og SENIORCAMP - FÅ PLADSER TILBAGE
Seniortræningen er som altid et hit - der er nu kun 5 pladser tilbage torsdag aften. Trænerteamet er også stærkt : Det er cheftræner Farzad Sadeghi og så netop Øresunds nye professionelle træner, Lars Laybourn.

Tilmelding som altid i halbooking her
https://fhnk.halbooking.dk/newlook/proc_liste.asp

De heldige som har mulighed for at spille om formiddagen, kan vi oplyse, at der er 4 pladser tilbage tirsdag formiddag på holdet i Humlebæk, som man selvfølgelig også kan tilmelde sig som medlem af NKT. Her er træner Sophie Engelsbak, som er Øresunds 1. single på 1. divisionsholdet. Hun kan nok også lære vores medlemmer en trick eller to til at forbedre sit spil :-)

Husk også den fantastiske SENIORCAMP i sommerferien 5-7 juli - tilmelding også via linket (gå til arrangementer). Trænere Sophie og Lars

JUNIORTRÆNING og JUNIORCAMPS - HUSK TILMELDING

Tilmeldingen til juniortræning er åben : her har vi et princip om at skabe plads til alle. Så det er aldrig for sent - men tilmeld jer alligevel i god tid, så vi kan sammensætte holdene bedst muligt.

Vi træner hver tirsdag og torsdag i Nivå-Kokkedal og vil du trænere en gang ekstra, kan det ske i Humlebæk. Tag gerne nye venner med - også på besøg på tennissportens dag lørdag den 30. april.

Vi holder også en fantastisk juniorsommerkamp i NKT den første uge af ferien for ALLE juniorer. Er du så uheldig, at det passer dårligt med ferie, så er der flere muligheder : der er minitenniscamp i Humlebæk 4-6. juli og en sommercamp for alle den 25-28. juli. NKT spillere er selvfølgelig velkomne til at spille med her med nye tennisvenner (og dem nogle af jer kender fra vintertræningen).

Tilmelding som altid i halbooking her
https://fhnk.halbooking.dk/newlook/proc_liste.asp

TILMELDING ØT KLUBMESTERSKABER

Som vi tidligere har skrevet er tilmeldingsfristen for ØT klubmesterskaber fremrykket. Mange NKT spillere er allerede tilmeldt, og de er plads til endnu flere:

Læse mere og tilmeld jer via dette link
http://oresundtennis.dk/det-sker/tilmelding-klubmesterskaberne/

Evt. spørgsmål skriv til Lars Gulmann på sportschef@oresundtennis.dk