En del af Øresund Tennis​

Nye Corona restriktioner

DE NYE CORONARESTRIKTIONER : TENNIS FORTSÆTTER

Idrætslivet rammes kun i mindre grad af de nye retningslinjer. Det helt præcise omfang for tennis vil blive præciseret inden for den kommende uges tid.
På det nuværende grundlag er der lagt op til at tennis kan fortsætte som hidtil. Det gælder både junior- og seniortræning samt almindeligt spil i HIC på enten sæsonbaner eller baner, som er løsbooket. Minitennistræning på skolerne kan ligeledes fortsætte.
Men der må iht de generelle retningslinjer fra og med i morgen, mandag den 26. oktober, maksimalt opholde sig 10 voksne i samme rum uden for tennisbanerne, f.eks. bordtennisrummet ud for bane 1. Ift. juniorernes træning i HIC henstiller vi, at forældre ikke går ind i HIC, men at børnene i det omfang de køres i bil, afleveres på parkeringspladsen.
Samtidig vil det fra og med torsdag den 29. oktober være sådan, at man ikke kan opholde sig i HIC uden mundbind, når man ikke spiller/træner. Tilsvarende gælder for de haller, som benyttes til minitennis.
Som nævnt indledningsvis vil der komme mere specifikke retningslinjer i løbet af de kommende dage. Så snart disse foreligger, vil vi informere herom, hvis det får betydning for os.