En del af Øresund Tennis​

UDVIDET SENIOR TRÆNING

SENIORTRÆNING I NIVÅ-KOKKEDAL UDVIDES

Vi har haft stor efterspørgsel på seniortræning torsdag aften. Der sættes derfor en ekstra træner på og oprettes ekstra pladser på holdet.

Træningen er en time hver torsdag aften og foregår mellem 18-20. Man melder sig til i halbooking, og så fordeler trænerne holdene. Skriv gerne i kommentarfeltet, hvor længe du har spillet tennis, så trænerne kan sammensætte holdene.

Hovedtræner er Farzad. Farzad er Øresunds nyeste træner og særlig tilknyttet NKT. Han har 20 års erfaring som professionel træner, på alle niveauer, herunder landstræner i udlandet. Farzad spiller har spillet tennis på eliteniveau, og spiller stadig på Øresund Tennis 1. hold. Farzad assisteres af Lærke, som kendes fra juniortræningen, og evt. flere hvis vi bliver rigtig mange.

Vi glæder os til nogle rigtig gode træningstimer. Træningen starter allerede torsdag den 6 august, så vi kan udnytte de lyse aftener.

Tilmelding i halbooking via dette link

https://fhnk.halbooking.dk/proc_holdplan.asp

NB man kan også møde Farzad til onsdags drop in for nye 5. og 12. august. Her introduceres man til de helt basale slag og øvelser, mens man på den organiserede træning hver torsdag går mere i dybden og har mere tid til at træne teknik og lære slagene mere grundigt fra bunden.

​​