En del af Øresund Tennis​

Onsdags Drop In

ONSDAGSTURNERING UDENDØRS I SÆSONEN 2019

Er du ny i klubben og mangler du evt én at spille med, kunne onsdags drop-in være stedet for dig at lære nogle nye spillere at kende.

           -----------------------------------------

Vi glæder os til at byde jer velkommen til

Drop-in første gang onsdag 8.maj 2019.

Der spilles hver onsdag i sæsonen fra kl. 18-20, efter følgende fremgangsmåde:

​ Der spilles i 4 runder á 25 min. 
​     18.00 -18.25
​     ​18.30 -18.55

​     19.00 -19.25
​     19.30 -19.55
​  ​
19.55 -20.00 fejning af baner.

Hver onsdag  er der en ansvarlig, som står for lodtrækningen​ og evt. bestiller mad fra en nærliggende restaurant.

​Holdene sammensættes ved lodtrækning ved hjælp af et spil kort. Der trækkes lod hver halve time. Dem der får fire ens kort f.eks. 4 esser, spiller sammen og afgør selv, hvem der skal spille mod hvem. Holdet skal tilstræbe, at det bliver så lige som muligt.

​Første lodtrækning er kl. 17.55. hver deltager trækker et kort. Er der flere spillere end der er plads til, lægges der ekstra kort i bunken. Dem der trækker ”nittere”, må sidde over og trækker først i anden runde. Tilsvarende i de efterfølgende runder.  Dette er lettere at gennemføre end, at der skal sættes hold hver halve time. Erfaringerne for drop in om torsdagen indendørs, hvor det bliver anvendt, er gode. Gruppen, som står for onsdags drop in, laver selv en vagtplan.

​Bespisning
:Det tilstræbes, at der hver onsdag kl. ca. 20.00 tilbydes et let måltid mad. Er det ikke muligt at finde deltagere, der vil stå for maden hver onsdag, vil der i stedet for blive indkøbt mad. Desuden vil grillen disse dage være tændt, så deltagerne selv kan tage et stykke kød og andet med og grille.Det vil være muligt at købe vin i helflasker og papvin på glas. Hvis der ikke er nogen kok, er onsdagsvagten pålagt madbestillingen. Det aftales fra onsdag til onsdag, hvem der evt. er kok den følgende onsdag.​

Alle er velkomne – begyndere som mere erfarne spillere.

Der er en trofast gruppe som spiller hver onsdag men der er plads til flere.

Vi  har en fast reservation på banerne 4,5,6 og  7  dvs. op til 16 spillere der kan spille samtidigt,men blir tilslutningen stor  har vi mulighed for at få flere baner.

Kom op af sofaen, tag ketsjeren i hånden, og bevæg dig ned på banerne – du vil ikke fortryde det – det er ret hyggeligt.

Hilsen

Drop In gruppen 

Gitte, Birgit, Paul, Claus,, Freddy og Jens