En del af Øresund Tennis​

Juniortræning i udendørssæsonen 2019

Nivå Kokkedal Tennisklub tilbyder igen i år træning til alle juniorer i samarbejde med Øresund Tennis. Og igen i år er der hold for alle niveauer. Træningen tager udgangspunkt i to bærende principper. Det skal være sjovt og man skal lære noget – hver gang.

Nivå Kokkedal Tennisklub har indgået et trænersamarbejde med Øresund Tennis, men man træner naturligvis på det lokale anlæg på Græstedgårdsvej 1. Undtagelsen er særligt aktive turneringsspillere, hvor træningen er fælles mellem klubberne Nivå Kokkedal, Humlebæk og Fredensborg Tennisklub. Der spilles her på alle tre anlæg. Der er træning mandag – fredag og vi sammensætter holdene ud fra alder og niveau, så alle sikres en god oplevelse til træning.

​TRYK HER for at se trænere i Øresund Tennis

Tilmelding

Tilmelding sker online på bookingportalen. Klik på fanen ”Køb af træning, Camps m.m.”

Man tilmelder sig det antal timer, man ønsker. Der er et beskedfelt ved tilmeldingen, og her er det vigtigt at angive tider, man IKKE kan træne. Det en fordel hvis du holder så mange træningsmuligheder åbne som muligt, idet vi ikke kan garantere træning, hvis du f.eks. kun har mulighed for at spille én bestemt dag på ét bestemt tidspunkt.

​​

TRYK HER FOR AT KOMME PÅ BOOKING portalen

______________________________________________

Træningsplanen for sommersæsonen er under udarbejdelse. Kontakt Sportschef Kim Horneman på kimhorneman@gmail.com

Bliv medlem

Læs mere om hvordan du melder dig ind i klubben. KLIK HER

​Er du allerede medlem kan du logge dig på bookingportalen her.