​En del af Øresund Tennis

Nivå-Kokkedal Tennisklub

Klubben er startet i 1976 som en afdeling af Nivå Gymnastikforening og blev etableret på en stiftende generalforsamling den 20. januar 1976.

​Klubbens første formand var Jens Bering og klubbens årsbudget var på 13.000 kr. Første klubhus var en gammel villa ved Mikkelborg og en grusbane og i 1981 etableredes 2 grusbaner i Nivå.

I mellemtiden havde Kokkedal Idrætsklub, KIK, etableret egen tennisafdeling.

2 klubber var på det tidspunkt for meget i kommunen, så efter diverse tovtrækkeri blev den nuværende Nivå Kokkedal Tennisklub født på stiftende generalforsamling den 7. februar 1983 med Thomas Christensen som formand.

Nivå Kokkedal Tennisklubs nuværende adresse på Græstedgård i Kokkedal indviedes officielt i 1983 med 6 dejlige og yderst velbeliggende grusbaner, der sidenhen er blevet til 8 baner. Klubben disponerer således i dag over i alt 11 baner.

Fra den spæde start i 1976 til i dag er medlemstallet steget fra ganske få pionerer til i dag knap 350 medlemmer.

Medlemskontigentet var i 1983 ved sammenlægningen på kr. 300 for seniorer og kr. 150 for juniorer og i dag små 20 år senere er kontigentsatserne henholdsvis kr. 950 og 550.

Samtidig med at klubben begyndte at vokse kom de sportslige resultater også både i officielle turneringer og i motionstennis.

Klubben har gennem de sidste 3 år haft et forbilledligt samarbejde med Fredensborg Tennisklub. Vi er jo nu i samme kommune og samarbejdet har bl.a. betydet, at vi sammen har ansat en sportschef, der med hjælp fra vore dygtige unge hjælpetrænere står for juniortræning og turneringsarbejdet.

Samarbejde har udviklet sig til også at bestå Humlebæk tennisklub, hvilket er helt naturligt, da vi har et projekt om en fælles tennishal kørende med kommunen.

Nivå Kokkedal Tennisklub er i dag en velkørende klub med både sportslige ambitioner og vægt på hyggeligt socialt samvær.

En klub, hvor alle aldersklasser inden for elite og motionstennis nyder at komme.

BLIV MEDLEM

Læs mere om hvordan du melder dig ind i klubben. klik her

Nivå-Kokkedal Tennisklub      |      Græstedgårdsvej 1        |      2980 Kokkedal       |       Tlf: 27 89 55 10  |      E-mail: formand@nktennis.dk